Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder 2020-22


Uppdatering 2021-06-01

Under vecka 22, tis 1/6 till sön 6/6 kommer webshopen för klädbeställning vara öppen. V21 kommer det erbjudas provning under både tisdag- och torsdagsträningen. Vi har inte alla storlekar och modeller tillgängliga men hoppas att de vi har räcker. Om ni inte väntar till sista dagen kan det även finnas möjlighet att få tag på den storlek ni önskar prova.

Restriktioner gäller och endast ett fåtal åt gången kan prova i stugan som styrs upp av ledare på plats.

Länk till webshop, https://cknaten.vincents.cc

Lösenord: färskpotatis

Alla barn har ännu inte fått en "lånetröja" och vi kommer göra en beställning av ett antal i mindre storlekar som saknas nu. Men det finns en hel del större storlekar kvar, kolla om något passar. VIKTIGT att vi får in för små lånetröjor så någon ny kan få nytta av dem.

Ni som lagt beställning av lånetröjor under provningen behöver inte göra någonting, dessa beställer vi. Hann ni inte med, maila till This is a mailto link så kompletterar vi. Ett antal extra tröjor kommer också beställas.

Klubbkläder 2020

Nya klubbkläder med helt ny design 2020. En första beställning är gjord i februari för leverans i april. Fler beställningar kommer ske under året, nästa i samband med säsongsstarten i april. Vi rekommenderar alltid att prova innan beställning och tills i år har vi förutom ny design även en ny leverantör.

I ett samarbete med Emil Lindgren och Handelsbanken kommer vi i år erbjuda alla aktiva barn och ungdomar som är med på vära träningar en gratis kortärmad klubbtröja. När man växer ur tröjan, eller av någon anledning inte är med på våra träningar vill vi att man lämnar tillbaka tröjan så någon annan kan använda den.

I tävlingsklass är det obligatoriskt att använda den senaste klubbtröjan men vi uppmuntrar och vill att såväl barn som vuxna använder klubbkläderna på våra träningar och tävlingar där man representerar klubben. Förutom att skapa gemenskap står klubbkläderna även för "allas lika värde". Sponsorerna på kläderna är otroligt viktiga för att vi ska kunna bedriva den verksamhet vi har och kunna ge tillbaka exempelvis startavgifter till våra barn och ungdomar.

En möjlighet att söka bidrag om 150kr/plagg kommer även finnas kvar under 2020 förutsatt att motkraven som beskrivs i vår policy uppfylls.

Klubbkläder 2020

 Antidop_Banner_VK 

 

Våra sponsorer


Dalakraft

Beans in Cup


 Gesundaberget


 

 


Viamotor

 

Lidingöloppet


Cramo

 

Siljans Chark

 

 ICA Supermarket Säter

 

Fjällturen


J. Forsberg

  

AB Karl Hedin


Elektrikern

 

Lidéns Möbler


Malmlings Bil

 

  

 

Sätergrillen

 

Handelsbanken 

 

Säters kommun

 

Autoexperten

 

 Cykel o Motor

 

 gdoljor 

 

hessling outlines

  

Midroc

 

 Runes Ur

 

AB Veterinärservice

 

   Hedemora Energi

 

Expose


Svensk Fastighetsförmedling
 

 

scott_logga

Stihl

Säters Snickerifabrik

Postadress:
CK Natén Säter - Cykel
Linda Widén, Snickargatan 26
78331 Säter

Kontakt:
Tel: 0700204085
E-post: This is a mailto link

Se all info