Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder 2020-22


Klubbkläder 2022

Webshopen kommer öppnas under vecka 6, länk kommer här och på Facebook under veckan. Balansgång mellan corona restriktioner och möjliggöra leverans innan säsongsstart, därav den korta öppningstiden.

Upplägget ändras från tidigare år, leverans kommer ske direkt hem till er och även fakturering sker direkt till er. Även om det blir en fraktkostnad och fakturavgift tror vi detta är bästa lösningen för alla.

(Ni som inte hämtat ut leveranser från förra året, hör av er omgående)

Lite oklart hur det ser ut i webshopen, om det går att se fraktkostnaden direkt osv. men ta er tid att läsa så ska all info finnas. Väntar ni inte till söndag kväll så finns möjligheten för oss att hjälpa till och svara på frågor.

Vi har ett antal storlekar för provning och kan få fram de flesta storlekar för provning. Hör av er till Lars på 070-0204085 eller This is a mailto link så planerar vi in det. Fundera på vilka storlekar och typ av kläder ni vill prova. Kanske en kompis har den storlek ni vill prova?

Lånetröja och tävlingsregler

Vi erbjuder alla aktiva barn och ungdomar som är med på vära träningar en låne-klubbtröja. När man växer ur tröjan, eller av någon anledning inte är med på våra träningar vill vi att man lämnar tillbaka tröjan så någon annan kan använda den.

I tävlingsklass är det obligatoriskt att använda den senaste klubbtröjan men vi uppmuntrar och vill att såväl barn som vuxna använder klubbkläderna på våra träningar och tävlingar där man representerar klubben. Förutom att skapa gemenskap står klubbkläderna även för "allas lika värde". Sponsorerna på kläderna är otroligt viktiga för att vi ska kunna bedriva den verksamhet vi har och kunna ge tillbaka exempelvis startavgifter till våra barn och ungdomar.

Klubbkläder 2020

 Antidop_Banner_VK 

 

Våra sponsorer


Dalakraft

Beans in Cup


 Gesundaberget


 

 


Viamotor

 

Lidingöloppet


Cramo

 

Siljans Chark

 

 ICA Supermarket Säter

 

Fjällturen


J. Forsberg

  

AB Karl Hedin


Elektrikern

 

Lidéns Möbler


Malmlings Bil

 

  

 

Sätergrillen

 

Handelsbanken 

 

Säters kommun

 

Autoexperten

 

 Cykel o Motor

 

 gdoljor 

 

hessling outlines

  

Midroc

 

 Runes Ur

 

AB Veterinärservice

 

   Hedemora Energi

 

Expose


Svensk Fastighetsförmedling
 

 

scott_logga

Stihl

Säters Snickerifabrik

Postadress:
CK Natén Säter - Cykel
Linda Widén, Snickargatan 26
78331 Säter

Kontakt:
Tel: 0700204085
E-post: This is a mailto link

Se all info