Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Viktiga datum och information hösten 2019

12 AUG 2019 23:18
Höstsäsongen har dragit igång igen och nedan några viktiga datum att lägga in i kalendern. Det är ganska små insatser vid varje tillfälle och delar vi upp oss blir det lite arbete per person men ett fantastiskt resultat ihop!
  • Uppdaterad: 12 AUG 2019 23:18

Flera av avktiviterna nedan innebär en inkomst till klubben, pengar som går direkt tilbaka till våra aktiva ungdomar. Startavgifter, tävlingslicens, chip för tidtagning, träningsläger, klädbidrag etc, För en ungdom som under en säsong är med på 4-6 tävlingar, träningsläger mm innebär detta ca 2000-2500kr som klubben återbetalar.

Vi brukar även ha mycket roligt ihop när vi gör dessa aktiviteter som skapar gemenskap och sammanhållning! Finns alltid några erfarena med men målet är vi på varje aktivitet/klubbtävling har någon ny med som kan lära sig. Då behåller vi kompetensen i klubben!

Onsdag 14/8. Som tack för lånet av scenen som vi använde på Klippingracet har vi lovat kommunen att bygga samma scen vid Silvbergsgruva för användning under historiska veckan. Turligt nog är det ett perfekt cykelmål och vi förenar nytta med nöje:) Vi samlas 18:00 vid Motionscentralen och cyklar gemensamt till Silvberg och bygger scenen som förhoppningsvis inte tar allt för lång tid då vi gjort det tidigare. Sedan cyklar vi tillbaka. Tempo så ALLA kan vara med och vid behov så delar vi på oss. Vill man ta bil är det givetvis ok. Meddela gärna Lars Blomqvist om ni kan vara med på 070-0204085, ring eller SMS.

Torsdag 15/8. Klubtävling med BCK i Stora Skedvi. Vi behöver några stycken som hjälper till med nummerlappsutdelning, dela ut saft, skriva målgång och varvning mm. Meddela Christian om ni kan hjälpa till, 070-4213886.

Söndag 1/9. Vi anordnar Skedvirännet 2019 i samarbete med SSIK SOFF. Vi behöver några som vill hjälpa till med att skriva målgång och tidtagning, kiosken, grilla hamburgare och korv, nummerlappsutdelning och efteranmälan etc. Meddela Lars Blomqvist om ni kan hjälpa till, 070-0204085

Söndag 8/9. Preliminärt så följer vi upp fjolårets succe med ett till läger i Högbo som erbjuder fantastiska leder och roligt teknikområde som passar alla. Mer info och inbjudan inom kort. Datum preliminärt tills vi fått mat mm bekräftat.

Plastpåsar för försäljning delas ut på träningarna den 20/8 och 22/8. Som inkomstkälla till klubben har vi under de senaste åren sålt plastpåsar. Det är kvalitetspåsar från Ölandsplast som säljs i 3 pack (rullar) för 65kr. Vi har ett lager kvar som vi måste göra slut på. Om varje familj till ett aktivt barn i klubben säljer 5st var så får vi in en bra slant till klubben. Den som kan sälja fler får gärna göra det men inget krav på fler än 5 oavsett antal aktiva barn i en familj. 

Skribent: Lars Blomqvist
E-post: Adressen Gömd

 Antidop_Banner_VK 

 

Våra sponsorer


Dalakraft

Beans in Cup


 Gesundaberget


 

 


Viamotor

 

Lidingöloppet


Cramo

 

Siljans Chark

 

 ICA Supermarket Säter

 

Fjällturen


J. Forsberg

  

AB Karl Hedin


Elektrikern

 

Lidéns Möbler


Malmlings Bil

 

  

 

Sätergrillen

 

Handelsbanken 

 

Säters kommun

 

Autoexperten

 

 Cykel o Motor

 

 gdoljor 

 

hessling outlines

  

Midroc

 

 Runes Ur

 

AB Veterinärservice

 

   Hedemora Energi

 

Expose


Svensk Fastighetsförmedling
 

 

scott_logga

Stihl

Säters Snickerifabrik

Postadress:
CK Natén Säter - Cykel
Linda Widén, Snickargatan 26
78331 Säter

Kontakt:
Tel: 0700204085
E-post: This is a mailto link

Se all info