Hoppa till sidans innehåll

Viktiga datum, klubbtävling, klubbläger och avslutning

21 AUG 2020 11:00
Då var säsongen igång igen, kul! En klubbtävling avklarad och här kommer några till viktiga datum att lägga in i kalendern.
  • Uppdaterad: 21 AUG 2020 11:00

Onsdag 26/8. Nästa klubbtävling, "träning med nummerlapp". ALLA kan vara med, nybörjare till föräldrar. Vi särskiljer grupper och starter precis som på träningar för att säkerställa att vi vidtar nödvändiga Covid-19 åtgärder.

Plats: Motionscentralen.

Tid: Nr lapp och genomrull banor från 17:15. Nybörjarstart 18:00 (grön och blå grupp) och därefter tävlingsklasser (gul och rosa samt vuxna). Lätt och rolig bana med lagom varv som passar många.

Vi önskar hjälp av föräldrar från blå och gul grupp denna gång. Nr lappar och skriva varvning/målgång samt blanda och hälla upp saft som finns i stugan. Hör av er till Anna Lindahl på 073-180 64 64 om ni kan hjälpa till.

Lördag 5/9. Klubbläger i Högbo. Vi träffas på morgonen i Högbo, cyklar uppdelade i grupper och äter sedan lunch som klubben bjuder på. Efter det fortsatt cykling och fika innan hemgång på em. Lika upplägg som förra året med med fler restriktioner pga Covid-19, Högbo är fantastsikt med teknikområde och många olika leder i alla svårighetsgrader, Mer info kommer men lägg datumet på minnet.

Torsdag 17/9. Sista träningen för säsongen med lite extra, grillning eller dyl. Mer info kommer. Likaså mer info om KM och den tradionsenliga säsongsavrundningen med pizza i slutet av sep/okt. Huruvida detta kan genomföras eller inte är oklart i dagsläget,

Skribent: Lars Blomqvist
E-post: Adressen Gömd

 Antidop_Banner_VK 

 

Våra sponsorer


Dalakraft

Beans in Cup


 Gesundaberget


 

 


Viamotor

 

Lidingöloppet


Cramo

 

Siljans Chark

 

 ICA Supermarket Säter

 

Fjällturen


J. Forsberg

  

AB Karl Hedin


Elektrikern

 

Lidéns Möbler


Malmlings Bil

 

  

 

Sätergrillen

 

Handelsbanken 

 

Säters kommun

 

Autoexperten

 

 Cykel o Motor

 

 gdoljor 

 

hessling outlines

  

Midroc

 

 Runes Ur

 

AB Veterinärservice

 

   Hedemora Energi

 

Expose


Svensk Fastighetsförmedling
 

 

scott_logga

Stihl

Säters Snickerifabrik

Postadress:
CK Natén Säter - Cykel
Linda Widén, Snickargatan 26
78331 Säter

Kontakt:
Tel: 0700204085
E-post: This is a mailto link

Se all info