Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Vi erbjuder föreläsningar för er förening på hemmaplan. Korta föreläsningar med syfte att sprida kunskap och diskutera framtidens idrott. ”Så många som möjligt, så länge som möjligt, i en så bra verksamhet som möjligt”
 
Kvällens lineup! - Camilla Granelid, Jens Bergenström, och innebandytjejerna, Ida Eliasson och Frida Backlund! Workshops och erfarenhetsutbyte gällande samsynen mellan barn och ungdomars utövande av fler idrotter samt synen på tidig specialisering st
 

Kostföreläsning

(2018-09-13 13:06)
Vad får vi för effekter i kroppen av fysisk aktivitet och hur påverkas kroppen beroende på vad vi stoppar i oss? Hur kan vi använda kosten som ett träningsredskap för att få ytterligare effekter av vår träning?
 
Nya Grundutbildningen ersätter Plattformen. Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.
 
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna kommer att gå med i paraden. Vi hoppas att fler idrottsföreningar och förbund vill stötta HBTQ-rörelsen och vill följa med oss.
 
Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline Klubb Adm. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 
Kursen är en fördjupning i IdrottOnline Klubb Administration och vi kommer inrikta oss på digital LOK-stödsansökan och hantering av utbildningsaktiviteter via SISU:s utbildningsmodul.
 
Kinesiotejp är en elastisk terapeutisk tejp som används som förebyggande och behandlande av vanliga sportskador och en rad olika fysiska smärtor.
 
Teambuilding är ett av våra ämnesområde, i filmen presenterar sig en av våra föreläsare, se Jenny Hedlunds film.
 
Hur kan vi träna för att i så stor utsträckning som möjligt undvika skador?
 

Mötesplats Samsyn

(2018-09-07 19:15)
Under kvällen bjuds ni på Jens Bergenström och Camilla Granelid som ger sin syn på Samsyn. Det blir paneldebatt med PeO Karlström som moderator samt olika workshops.
 
Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken?
 
Utbildningen är en introduktion med information och inspiration kring föreningslärans grunder.
 
Landstinget Dalarna bjuder in till föreläsningen - Vad man kan göra vid misstanke om en ätstörning eller om en idrottare mår dåligt på annat sätt.
 

Idrottens dag i Hedemora

(2018-09-06 07:33)
Hedemora rustar för Idrottens dag - Lördag 22 september arrangerar Dalarnas Idrottsförbund och Hedemora Kommun Dalarnas Idrottens dag vid Vasaliden i Hedemora. Liknande Idrottens dag-arrangemang kommer genomföras i hela landet under hösten.
 

 Antidop_Banner_VK 

 

Våra sponsorer


Dalakraft

 

Lidingöloppet

 

Svensk Fastighetsförmedling

 

 ICA Supermarket Säter

 

Fjällturen

  

AB Karl Hedin

 

Lidéns Möbler

 

  

 

Sätergrillen

 

Handelsbanken 

 

Säters kommun

 

Autoexperten

 

 Cykel o Motor

 

 gdoljor 

 

hessling outlines

  

Midroc

 

 Runes Ur

 

AB Veterinärservice

 

   Hedemora Energi

 

Expose

 

Shimano

 

scott_logga


Primab
Säters Snickerifabrik

Postadress:
CK Natén Säter - Cykel
Malin Hedlund, Mullgatan 2
78335 Säter

Kontakt:
Tel: kontakta via mail
E-post: cknaten@hotmail.com

Se all info