Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Bidrag för träningsläger"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Bidrag för träningsläger


Klubben ser mycket positivt på att våra ungdomar deltar på organiserade träningsläger. Det ger en personlig utveckling och en spetskompetens som vi i klubben kan ha svårt att erbjuda. Vi tror även att det bidrar till utveckling av klubben då killen eller tjejen som varit iväg förhoppningsvis delar med sig av sina erfarenheter.

Klubben sponsrar helt eller delvis organiserade cykelläger. Ansökan om sponsring görs lättast genom att maila styrelsen på cknaten@hotmail.com. Skriv ned vilket läger det gäller, lägerkostnad och ev. övriga kostnader i samband med lägret.

Hur stort bidraget blir beror på antalet sökandet och ekonomin i klubben. Man är alltid välkommen att kontakta någon i styrelsen för att diskutera ett läger man är intresserad av. Samma villkor som för bidrag till klubbkläder gäller, dvs att man hjälper till på vår stora internationella tävling, Klippingracet och på någon av våra klubbtävlingar.

CK Natén är en klubb där alla är välkomna oavsett ambitionsnivå. Vi uppmuntrar barn och ungdomar som enbart vill träna, de som vill tävla och stöttar de som som har siktet inställt på en cykelkarriär utan att göra skillnad på personer eller våra värderingar. Vi har flera duktiga elitåkare på nationell och internationell nivå och dessa åkare kan ansöka om träningsbidrag på lika vis som för träningsläger. Motprestationen är att åkarna på egna initiativ eller på förfrågan från träningsansvarig är med på vissa träningar, tävlingar och läger för att utveckla våra ungdomar och ledare. 

Inga nyheter är skapade

 Antidop_Banner_VK 

 

Våra sponsorer


Dalakraft

 

Lidingöloppet

 

Svensk Fastighetsförmedling

 

 ICA Supermarket Säter

 

Fjällturen

  

AB Karl Hedin

 

Lidéns Möbler

 

  

 

Sätergrillen

 

Handelsbanken 

 

Säters kommun

 

Autoexperten

 

 Cykel o Motor

 

 gdoljor 

 

hessling outlines

  

Midroc

 

 Runes Ur

 

AB Veterinärservice

 

   Hedemora Energi

 

Expose

 

Shimano

 

scott_logga


Primab
Säters Snickerifabrik

Postadress:
CK Natén Säter - Cykel
Malin Hedlund, Mullgatan 2
78335 Säter

Kontakt:
Tel: kontakta via mail
E-post: cknaten@hotmail.com

Se all info